Revista presei: România Liberă scrie că Boc este "un adevărat artist al evadărilor"

Secretarul american al Apărării, Robert Gates, va efectua o vizită în Rusia. RIA Novosti scrie că Gates va ajunge la Moscova şi Sankt Petersburg pe 22 şi 23 martie. Şeful Pentagonului a subliniat în repetate rânduri că intenţionează să se retragă din funcţie în acest an, înainte de începerea campaniilor electorale.

Fostul preşedinte haitian, Jean-Bertrand Aristide, se întoarce acasă după 7 ani de exil. BBC notează să în tot acest răstimp, Aristide a locuit în Africa de Sud, iar Statele Unite s-au arătat îngrijorate în nenumărate rânduri că revenirea lui Aristide în Haiti ar putea destabiliza situaţia din ţară. De cealaltă parte, fostul preşedinte a acuzat Statele Unite că ar fi organizat revoltele din 2004, în urma cărora el a fost nevoit să plece din ţară.

România Liberă scrie că Boc este un adevărat "artist al evadărilor", citând publicaţia Financial Times. Cotidianul face referire la cea de-a cincea moţiune de cenzură în decurs de un an şi mai adaugă că votul arată că actuala coaliţie de guvernământ ar putea rezista până la alegerile parlamentare de anul viitor.

Parlamentul Ucrainei a redus puterile Guvernului de la Kiev. Golos Rossii notează că Rada Supremă a Ucrainei a suspendat dreptul premierului de a demite miniştri. Aceştia din urmă vor pleca de bunăvoie sau vor fi înlocuiţi la ordinul preşedintelui ţării.

Compania producătoare de aeronave Airbus este acuzată de omucidere în urma accidentului aviatic al cursei Rio de Janiero - Paris, din 2009. El Pais reaminteşte că atunci rudele victimelor au intentat un proces de judecată pentru a investiga accidentul. Publicaţia mai reaminteşte că până în prezent cutiile negre nu au putut fi recuperate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu