Revista presei: Riscă cinci ani de închisoare pentru un mesaj postat pe Facebook

Embed:

Peste 30 de avioane de luptă supersonice sunt în alertă maximă pentru protejarea spaţiului aerian al Federaţiei Ruse, scrie RIA Novosti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Forţelor Aeriene, aeronavele sunt capabile să intercepteze orice fel de atac balistic, dar şi rachete de croazieră.

Riscă cinci ani de închisoare după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care afirmă că "Dumnezeu nu există". Potrivit The Huffington Post, un bărbat din Indonezia a fost arestat, fiind acuzat de blasfemie împotriva Islamului. Legislaţia indoneziană interzice cetăţenilor să vorbească împotriva oricărei din cele şase religii declarate în ţară.

Aproximativ 100 de mii de persoane au protestat, noaptea trecută, la Budapesta, în susţinerea actualului premier ungar Viktor Orban, scrie Yahoo News. Manifestaţia a fost organizată de jurnalişti apropiaţi partidului condus de premier, pentru a demonstra că dreapta este în continuare capabilă să organizeze manifestaţii de proporţii. Ungaria a fost ţinta unor critici dure din partea Statelor Unite, dar şi a Uniunii Europene privind reformele constituţionale intrate în vigoare la întâi ianuarie.

The Telegraph scrie astăzi despre cea mai tânără navigatoare care a făcut înconjurul lumii singură. Se numeşte Laura Dekker, are 16 ani şi este din Olanda. Adolescenta şi-a început călătoria acum un an, pe data de 20 ianuarie 2011. Recordul ei, însă, este unul neoficial şi asta pentru că Guinness Book refuză din 2009 să recunoască performanţele realizate de minori.

Adevărul scrie despre protestele care au cuprins de mai bine de o săptămână întreaga Românie. Potrivit publicaţiei, de Ziua Unirii, 24 ianuarie, peste 10 mii de protestatari sunt aşteptaţi în centrul Bucreştiului să-şi manifeste nemulţumirea faţă de actuala guvernare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu