Revista Presei: Programul NSA din SUA a ajutat la dejucarea unor atentate în peste 20 de ţări

Embed:

Rebelii sirieni ar putea primi rachete sol-aer din Arabia Saudită. Autorităţile de la Riyadh examinează această posibilitate pentru ca opoziţia din Siria să combată aviaţia regimului Bashar al-Assad, notează publicaţia germană Der Spiegel. 

Statele Unite sunt dispuse să se întoarcă la masa de negocieri cu Phenianul. Asta, după ce Coreea de Nord a propus discuţii la nivel înalt cu SUA. Totuşi, Casa Albă a reamintit autorităţilor nord-coreene că trebuie să respecte rezoluţiile Consiliului de Securitate al ONU şi să se denuclearizeze, scrie vesti.ru.

Programele de interceptare a comunicaţiilor din SUA au ajutat la dejucarea unor atentate în peste 20 de ţări, titrează Fox News. Acest lucru se arată într-un raport difuzat de autorităţile americane, care au mai dezvăluit că anul trecut au interceptat doar 300 de numere de telefon.

La Atena va avea loc astăzi o reuniune crucială între premierul grec, Antonis Samaras, şi partenerii din coaliţia din guvernământ. Politicienii vor discuta despre închiderea bruscă a emisiei radioteleviziunii de stat elene, care va fi urmată de concedierea a aproximativ 2.600 de angajaţi, notează Sky News.

Papa Francisc a luat prima sa măsură importantă pentru reformarea Băncii Vaticanului. Suveranul pontif a numit un cleric apropiat în conducerea managementului instituţiei, aflată în centrul mai multor scandaluri, informează BBC. Este vorba despre Monseniorul Battista Mario Salvatore Ricca, ce conduce mai multe proprietăţi ale Bisericii Catolice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu