Revista presei: Preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, nu va candida la alegerile din 2013

Embed:

Trimisul special al ONU în Siria, Kofi Annan, urmează să se întâlnească astăzi cu preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, informează vesti.ru. Rusia sprijină misiunea lui Annan în ţara arabă şi vrea să demonstreze că este interesată să găsească soluţii pentru situaţia din Siria. 

Preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, nu va candida la alegerile din 2013. Oficialul a anunţat că intenţionează să renunţe la politică după expirarea mandatului prezidenţial, scrie RIA Novosti. Napolitano, în vârstă de 86 de ani, a menţionat că simte oboseală şi că nu există oameni de neînlocuit. El a fost ales în funcţia de preşedinte al Italiei în 2006.

Averea lui Nicolas Sarkozy se ridică la 2,7 miliarde de euro. Asta potrivit declaraţiei depuse la Consiliul Constituional, notează "Capital". Preşedintele Franţei deţine mai multe colecţii şi are două contracte de asigurare de viaţă. În acelaşi timp, Sarkozy nu are în proprietate niciun bun imobiliar sau mobiliar şi nici acţiuni la vreo întreprindere.

Belarus nu a declarat ambasadorii ţărilor Uniunii Europene persona non-grata. Este afirmaţia ofiţerului de presă al Ministerului de Externe de la Minsk, scrie gazeta.ru. Acesta a mai adăugat că oficialii europeni au fost rechemaţi la iniţiativa guvernelor statelor comunităţii.

Noua ţintă a hackerilor de la Anonymous a devenit Papa Benedict al XVI-lea. Potrivit Daily Mail, hackerii au spart cel puţin două site-uri care se referă la vizita Suveranului Pontif în Mexic. Totodată, ei au avertizat că pelerinajul reprezintă o mişcare politică şi are drept scop susţinerea partidului condus de preşedintele ţării, Felipe Calderon. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu