Revista presei: Poliţia europeană a descoperit cea mai mare reţea de pedofilie din lume

Embed:

Cursul de tranzacţionare dintre yenul japonez şi dolarul american a atins maximul istoric din aprilie 1995. RBK scrie că, miercuri, un dolar putea fi cumpărat cu 79,85 de yeni. Întărirea monedei japoneze este provocată de investitorii care îşi transferă activele în yeni, pentru a ajuta economia ţării, afectată de un cutremur devastator.

Poliţia din Europa a descoperit cea mai mare reţea internaţională de pedofilie care distribuia materiale pornografice pe internet. BBC scrie că în rezultatul operaţiunii, la care au participat poliţişti din mai multe ţări ale Uniunii Europene, aproximativ 180 de oameni au fost arestaţi. Forţele de ordine susţin că cel puţin 230 de copii au fost victimele reţelei.

Moţiunea de cenzură, intitulată "Codul Boc - salarii mici, şomaj mare, firme falimentate", a fost respinsă. România Liberă relatează că, în total, au fost depuse 216 voturi. Dintre acestea, 212 voturi au fost "pentru" moţiunea de cenzură şi 4 "împotrivă". Publicaţia mai scrie că, potrivit Constituţiei române, dacă nu s-a reuşit demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură, noul Cod al Muncii este considerat adoptat, iar aplicarea lui devine obligatorie pentru Guvern.

Adevărul publică mărturiile unui japonez, care a apucat Hiroshima. Referindu-se la cutremurul din 11 martie, bătrânul este nemulţumiţi de comportamentul tinerilor care golesc rafturile magazinelor, acumulând mai mult decât au nevoie, în loc să-i ajute pe sinistraţii din partea de nord-est a Japoniei.

Construcţia unui nou capac pentru reactorul nuclear de la Cernobîl, care a explodat în 1986, va necesita 125 de milioane de dolari în 2011. RIA Novosti notează, citând un înalt funcţionar din guvernul ucrainean, că din bugetul de stat s-a alocat doar jumătate din sumă. Construcţia face parte din proiectul de a face din Cernobîl o regiune ecologică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu