Revista presei: Petro Poroşenko i-a acordat cetăţenia Ucrainei unei jurnaliste din Rusia

Embed:

Fiul fostului preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, a fost acuzat de finanţarea organizaţiilor teroriste. Un anunţ în acest sens a făcut Serviciul de Securitate de la Kiev, citat de Lenta.ru.

Preşedintele Petro Poroşenko i-a acordat cetăţenia Ucrainei unei jurnaliste din Rusia, informează Korrespondent.net. Potrivit liderului de la Kiev, tânăra a meritat această onoare datorită reflectării obiective a reportajelor din peninsula Crimeea şi regiunea Donbass.

Papa Francisc este de părerea că femeile trebuie să beneficieze de mai multă autoritate, titrează TIME. Suveranul pontif a declarat în timpul slujbei de la Vatican că subordonarea nu îşi are locul în relaţiile dintre sexe.

Comisia Europeană acuză Google de încălcarea legii concurenţei pe piaţa serviciilor de căutare pe Internet. Potrivit Washington Post, compania riscă o amendă de şase milioane de dolari.

Filmul american "Child 44" a fost interzis în Rusia. Autorităţile de la Moscova au considerat că pelicula ilustrează eronat anumite evenimente istorice din perioada sovietică, relatează BBC.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu