Revista presei: Noul primar al Moscovei vrea să rezolve problema ambuteiajelor, anunță Ria Novosti

Pe parcursul vizitei sale în Indonezia, preşedintele american, Barack Obama, va vizita una din cele mai mari moschei din lume. Obama a pregătit, cu această ocazie, o adresare către naţiunea indoneziană. Indonezia va fi a doua ţară în care se va opri Barack Obama în noiembrie, pe parcursul vizitelor pe care le va face într-un şir de ţări din Asia. Jakarta va fi, cu siguranţă, punctul culminant al turnelului preşedintelui american, a cărui popularitate este în continuă scădere, notează The New Zork Times. Pe lângă ţara copilăriei sale, Barack Obama va merge, de asemenea, în India, Coreea de Sud şi Japonia.

BBC informează că British Airways a raportat primul profit din ultimii doi ani. Balanţa pozitivă a fost înregistrată în ciuda impactului numeroaselor greve organizate de angajaţii companiei sau a cenuşii vulcanice din Islanda, care a perturbat puternic traficul aerian în întreaga Europă în această vară.

Ria Novosti anunţă că noul primar al Moscovei s-a apucat de treabă. Serghei Sobianin intenţionează să rezolve, în cel mai scurt timp, problema ambuteiajelor care paralizează zilnic circulaţia de pe străzile capitalei ruse. El susţine că problema poate fi rezolvată prin extinderea drumurilor şi construcţia unor noi garaje în Moscova.

Adevărul scie că premierul României, Emil Boc, "îşi asumă istoria în maghiară". Guvernul a finalizat noua lege a educaţiei, care prevede că Istoria Românilor şi Geografia României se vor preda şi în limbile minorităţilor naţionale. Opoziţia afirmă că UDMR a obţinut învăţământ extins în limba maghiară, în schimbul voturilor în susţinerea Guvernului.

loading...

Lasă un comentariu