Revista presei: Lukaşenko şi Saakaşvili au creat o coaliţie de "război media" împotriva Moscovei, scrie The Guardian

Embed:

Preşedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko, şi liderul de la Tbilisi, Mihail Saakaşvili, au format o alianţă politică pentru declanşarea unui război media împotriva Kremlinul

Potrivit The Guardian, "ultimulul dictator european" Lukaşenko şi "campionul democraţiei" Mihail Saakaşvili au creat o coaliţie. Experţii spun că au interese comune, care ar putea genera un conflict cu Rusia, din cauza tendinţelor Belorusiei şi Georgiei de a se apropia de Uniunea Europeană.

Fostul premier britanic, Tony Blair, şi fostul ministru al Justiţiei, Jack Straw, sunt invitaţi la audieri în Comitetul Senatului SUA, cu privire la rolului British Petroleum în procesul de eliberarea a lui Abdelbaset al-Megrahi. Potrivit Rambler Media Group, la audierile care vor avea loc pe 29 iulie la Washington, ar putea fi prezenţi directorul companiei petroliere, Tony Hayward şi unii politicieni scoţieni, printre care şi Kenny MacAskill. Acesta a decis eliberarea teroristului libian în august 2009.

Ministerul român de Interne va oferi servicii de taxi cu aeronavele din dotare pentru persoane fizice şi juridice. "Cotidianul" scrie că noua activitate este prevăzută într-un proiect de act normativ, care completează o lege din 2002, iar necesitatea vine din cauza lipsei de bani.

Investitorii europeni aşteaptă cu nerăbdare rezultatele testelor de stres, aplicate băncilor din UE, scrie The New York Times. Experţii spun că rezultatele, care urmează să fie făcute publice astăzi, ar putea pune capăt incertitudinilor, privind stabilitatea sectorului bancar european.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu