Revista presei: Jubileul de Diamant al reginei Elisabeta a II-a, pe primele pagini ale ziarelor

Embed:

Stropii de ploaie nu le-au speriat nici pe departe pe sutele de mii de persoane, adunate pe malul Tamisei, scrie New York Times. Potrivit publicaţiei, Londra a găzduit cel mai grandios show regal din ultimii 350 de ani.

Peste un milion de persoane i-au fluturat din mână reginei, cu ocazia Jubileului de Diamant, scrie The Telegraph. Mulţimea, venită să-şi arate respectul şi dragostea faţă de Casa Regală britanică, a impresionat-o pe regină, mai scrie publicaţia.

Adevărul scrie despre veniturile Casei Regale. În cei 60 de ani de domnie, imperiul imobiliar al reginei a înregistrat o creştere a veniturilor de 9.200 de procente, scrie publicaţia. Anul trecut, Crown Estate, compania care deţine terenurile şi proprităţile suveranului britanic, a raportat venituri de 230 de milioane de lire sterline.

Festivităţile desfăşurate la Londra oferă Marii Britanii un sentiment de mândrie naţională, scriu jurnaliştii de la Al Jazeera. Acest lucru se întâmplă într-un moment în care economia britanică este la pământ, iar oamenii sunt nevoiţi să îndure măsurile de austeritate dure.

Vestimentaţia reprezentanţilor Casei Regale nu a trecut neobservată. Toronto Sun scrie despre rochia albă-argintie a reginei şi pălăria asortată, precum şi despre ţinuta impecabilă semnată de Alexander McQueen, purtată de Kate Middleton.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu