Revista presei internaţionale: Un pasager al avionului prăbuşit în Ucraina a fost găsit cu mască de oxigen

Embed:

Vladimir Putin ar putea avea o întrevedere cu Petro Poroşenko la Milano, în prezenţa cancelarului german şi a preşedintelui francez. Potrivit UNIAN, întâlnirea va fi în timpul unui summit programat în perioada 16-17 octombrie. 

Europa va majora capacitatea de stocare a gazelor cu peste 75 la sută, în următorii ani, în contextul reducerii dependenţei energetice de Rusia. Bloomberg notează că volumul ar putea creşte cu peste 75 de miliarde de metri cub.

Franța trebuie să livreze navele Mistral sau să dea banii înapoi Rusiei. Este avertismentul făcut de purtătorul de cuvânt al diplomației ruse, Aleksandr Lukașevici, citat de Ria Novosti. La începutul lunii septembrie, autorităţile de la Paris au amânat furnizarea vaselor în valoare de peste un miliard de dolari, în contextul implicării Kremlinului în criza ucraineană.

Fondul Monetar Internațional estimează că există o posibiltate de 40 la sută ca zona euro să reintre în recesiune. Evaluările au fost făcute în urma contracției economiei italiene, creșterii neînsemnate a economiei Franței și slăbirea celei germane, notează Reuters.

Noi detalii despre avionul malaezian prăbuşit în estul Ucrainei. Ministrul olandez de Externe a declarat că unul dintre pasageri a fost găsit cu mască de oxigen. Potrivit BBC, acest lucru demonstrează că nu toţi cei aflaţi la bord au murit instantaneu, după ce aeronava a fost lovită de numeroase proiectile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu