Revista presei internaţionale: The Telegraph anunţă un nou val de terorism în Marea Britanie

Embed:

În pofida criticilor internaţionale privind expulzarea romilor din Franţa premierul Francois Fillon a asigurat ambasadorii că acţiunile lor sunt în conformitate cu legea. Le Figaro notează că şeful executivului i-a rugat totodată să apere poziţia Franţei, referitoare la această problemă.

The Telegraph anunţă un nou val de terorism în Marea Britanie. 800 de prizonieri islamişti vor fi eliberaţi din închisoare. Un profesor de la Royal United Services Institute susţine că aceştia vor fi eliberaţi în următorii zece ani.

The New York Times scrie despre bărbaţii pakistanezi, care au încercat să construiască un dig din pietre pentru a opri inundaţiile, provocate de ploile abundente. Efortul s-a dovedit a fi unul ineficient pentru salvarea oraşului. Zilele trecute, ploile torenţiale au cauzat un nou val de inundaţii în mai multe regiuni ale ţării.

Adevărul subliniază că deficitul bugetar al României a atins aproape patru la sută din PIB, iar până la sfârşitul anului trebuie să rămână în marja de 6,8 la sută. Încasările bugetare, în iulie, au fost mai mari decât cele înregistrate în aceeaşi lună a anului trecut. Pe de altă parte, cheltuielile s-au majorat cu peste două miliarde de lei.

Kommersant informează despre decizia preşedintelui rus, Dmitri Medvedev, de a suspenda un tronson de autostradă printr-o pădure de la periferia Moscovei. Decizia vine după ce apărătorii pădurii Himki au strâns peste două mii de persoane în capitala rusă, la o manifestaţie, la care s-au scandat şi lozinci împotriva autorităţilor.

loading...

Lasă un comentariu