Revista presei internaționale: The New York Times scrie că Statele Unite vor impune noi sancţiuni economice Coreii de Nord

Embed:

Statele Unite ale Americii va impune noi sancţiuni economice Coreii de Nord. Decizia vine după ce Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a avut, ieri, o întâlnire cu oficialii sud-coreeni.

The New York Times scrie că noile sancţiuni vor fi îndreptate împotriva activităţilor de contrafacere şi spălării de bani pe care guvernul de la Phenian le foloseşte pentru aprecierea monedei naţionale şi cramponarea de putere. În ciuda faptului că Statele Unite au impus deja sancţiuni aspre asupra Coreii de Nord, autorităţile americane spun că noile măsuri îl vor izola şi mai mult pe liderul nord-coreean, Kim Jong-il.

Daily Mail scrie azi că unul din patru copii britanici este născut de o mamă imigrantă. Un raport publicat ieri arată că, anul trecut, 24,7 la sută din bebeluşi aparţin unor mame care nu s-au născut în Marea Britanie. Cifra care este dublă faţă de media înregistrată în anul 1990 ridică problema controlului ratei imigranţilor din Regatul Unit, scrie cotidianul britanic.

Ria Novosti anunţă că la vârsta de 86 de ani s-a stins din viaţă australianul David Warren, inventatorul cutiilor negre. Warren a creat primul prototip al cutiei negre în 1956. Câţiva ani mai târziu toate aeronavele din lume au fost utilate cu înregistratoare de date.

Publicaţia electronică românească "Cotidianul" anunţă că rămăşiţile pământeşti ale soţilor Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost deshumate, miercuri dimineaţă, pentru a fi luate câteva probe pentru testarea ADN-ului. Acţiunea a fost solicitată de fiului cuplului, Valentin, care vrea să vadă dacă rămăşiţele sunt într-adevăr ale părinţilor săi.

loading...

Lasă un comentariu