Revista presei internaţionale: The New York Times scrie că Galliano şi-a prezentat ultima colecţie pentru Dior

Embed:

Lacrimi şi aplauze la Paris, acolo unde a avut loc ultima paradă de modă a lui John Galliano pentru Casa Dior, informează The New York Times.

Mii de pakistanezi creştini au participat, vineri, la funeraliile ministrului Minorităţilor Religioase, creştinul Shahbaz Bhatti, informează BBC. Oficialul pakistanez a fost asasinat, miercuri, de talibani, după ce a cerut amendarea Legii blasfemiei. În ianuarie, guvernatorul provinciei Punjab, care, de asemenea, s-a opus acestei legi a fost, la rândul lui, asasinat de una din gărzile sale de corp.

Publicaţia românească Gândul scrie despre o civilizaţie veche de 12.000 de ani, care a locuit pe actualul teritoriu californian. O echipă de cercetători americani a descoperit, pe insulele din apropierea Californiei, o serie de ascunzători în care erau unelte şi rămăşiţe de animale. Acestea oferă indicii remarcabile despre viaţa primilor locuitori ai acestei regiuni.

Premierul rus, Vladimir Putin, s-a întâlnit cu membrii Partidului Rusia Unită timp de cinci ore, informează RIA Novosti. La conferinţa organizată de fostul preşedinte în oraşul Briansk au participat peste 600 de invitaţi. Putin a reamintit obligaţiile sociale ale guvernului de la Moscova, printre acestea scăderea preţurilor pentru combustibil şi a promis să creeze condiţii pentru reducerea ratelor la creditul ipotecar.

Vestitul creator de modă John Galliano şi-a prezentat vineri, la Paris, ultima colecţie pentru casa franceză de modă Dior. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă de doliu, cu scaune negre şi feţe triste. Galliano este acuzat de comentarii cu caracter antisemit şi rasist, după publicarea pe internet a unei înregistrări video în care afirmă că îl adoră pe Hitler.

loading...

Lasă un comentariu