Revista presei internaţionale: România Liberă scrie că Serbia şi Kosovo au demarat primul lor dialog

Embed:

În Statele Unite, din cauza reţelei de socializare Facebook divorţează un cuplu din cinci. Aceste date au fost prezentate de către cotidianul Le Soir.

Fostul preşedinte al Cehiei, Vaclav Havel, a fost internat, la Praga, din cauza unor tulburări respiratorii grave, relatează ABC News. Informaţia a fost confirmată de către secretarul fostului oficial, Sabina Tancevova. Problemele respiratorii au apărut în urma unei pneumonii îngrijite necorespunzător în închisoare, la începutul anilor '80 ai secolului trecut şi a cancerului pulmonar. Vaclav Havel este celebru dramaturg şi erou al Revoluţiei de catifea din 1989, care a înlăturat puterea comunistă din Cehoslovacia.

RIA-Novosti scrie despre demisia ministrului lituanian al Economiei. Oficialul a plecat de la guvernare, după ce o comisie specializată a anunţat că în timpul activităţii sale, ministrul a admis un conflict de interese la distribuirea unor fonduri europene.

Serbia şi Kosovo au început primul lor dialog direct, după ce ultima şi-a proclamat independenţa, scrie România Liberă. Discuţiile au loc sub auspiciile Uniunii Europene. Reuniunea va fi prezidată de către consilierul special al şefei diplomaţiei europene Catherine Ashton, Robert Cooper. Dialogul se va desfăşura într-o manieră informală.

Cercetătorii americani de la Universitatea Layola au ajuns la concluzia că reţeaua socială Facebook ar fi la originea unui divorţ din cinci în Statele Unite, informează Le Soir. Cercetarea mai arată că 81 la sută din avocaţi au constatat creşterea numărului de dovezi oferite de reţelele de socializare, printre care Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu