Revista presei internaționale: "Ria Novosti" scrie că nivelul de poluare în capitala rusă a depăşit de aproape opt ori limita admisibilă

Embed:

Publicarea documentelor confidenţiale despre presupusele legături între serviciile secrete pakistaneze şi insurgenţii afgani, pune presiune asupra preşedintelui Barack Obama de a-şi apăra strategia militară de război. Membrii Congresului sunt oarecum grăbiţi să voteze azi legea cu privire la finanţarea războiului din Afganistan.

"The New York Times" scrie că oficialii americani au recunoscut că documentele lansate pe Internet de WikiLeaks vor îngreuna munca preşedintelui Barack Obama. Acesta face eforturi să menţină suportul public în privinţa războiului din Afganistan până la sfârşitul anului, când a planificat o revizuire a strategiei de război.

"Daily Mail" abordează azi vizita premierului britanic, David Cameron în Turcia. Acesta promite să lupte pentru a ajuta statul islamic să se întegreze în Uniunea Europeană. Turcia încearcă să devină membră UE de jumătate de secol, scrie cotidianul britanic. Negocierile de aderare au început în 2005, dar au stagnat din cauza rezistenţei Franţei şi Germaniei.

"Ria Novosti" scrie că nivelul de poluare în capitala rusă a depăşit de aproape opt ori limita de poluare admisibilă. Şi azi în Moscova aerul este irespirabil din cauza incendiilor din apropiere care au îmbrăcat oraşul într-un imens nor imens de fum.

Ziarul electronic românesc "Cotidianul" abordează azi problema creşterii ratei şomajului. Numărul total de şomeri intraţi în evidenţe, în cursul lunii iunie 2010, a fost de peste 70 de mii, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Astfel, la finele lunii iunie, numărul total de şomeri români era de 680.782 de persoane.

loading...

Lasă un comentariu