Revista presei: Informaţii secrete despre navele britanice nucleare pe Internet

Embed:

Principatul Liechtenstein poate fi închiriat pentru o noapte contra sumei de 70.000 de dolari. Potrivit The Guardian, oferta include cazare pentru 150 de persoane, focuri de artificii şi o plimbare prin capitala Vaduz.

Fiscul britanic terorizează rău-platnicii, în special atunci când este vorba despre colectarea dărilor către stat, titrează The Daily Mail. Cetăţenii primesc scrisori, în care sunt ameninţaţi că li se va pune sechestru pe bunurile lor.

Miliardarul american Donald Trump a dat în judecată o companie israeliană care produce votca "Trump". Potrivit publicaţiei israeliene Globes, Trump este nemulţumit pentru că întreprinderea i-a folosit numele, fără să-i ceară permisiunea.

Informaţii secrete despre submarinele britanice cu propulsie nucleară au ajuns pe Internet, scrie El Periodico. Într-un document guvernamental se menţionau punctele slabe ale navelor nucleare, dar şi modul în care acestea sunt protejate. Raportul a fost realizat în 2009 şi a fost văzut doar de câţiva lideri militari şi politicieni importanţi.

Revoltele din lumea arabă vor duce la agravarea sărăciei şi la scăderea PIB-ului mondial, scrie Le Figaro. Anunţul a fost făcut de Banca Mondială. Potrivit specialiştilor, din cauza preţului mare la petrol, creşterea economică globală ar putea încetini cu 0,3 la sută în 2011 şi cu peste 1 procent în 2012.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu