Revista presei: Gruparea teroristă Statul Islamic a ajuns la periferia capitalei Siriei

Embed:

Acordul de la Minsk, de încetare a focului în regiunea Donbass, nu a fost implementat integral. Constatarea îi aparţine cancelarului german, Angela Merkel, care s-a întâlnit, la Berlin, cu premierul Arseni Iaţeniuk, notează Reuters.

Președintele american, Barack Obama, a autorizat adoptarea sancțiunilor împotriva piraților informatici. Potrivit USA Today, autorităţile de la Washington vor putea bloca averile persoanelor implicate în atacuri cibernetice asupra Statelor Unite ale Americii.

Parlamentul României a abrogat hotărârea prin care numărul maxim al forţelor americane aflate pe teritoriul ţării era limitat la 3.000, scrie Mediafax. În ultimele săptămâni, pe teritoriul ţării vecine s-au desfăşurat mai multe exerciţii militare, la care au participat trupe americane şi ale altor state membre NATO.

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy este cercetat într-o anchetă privind finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2012, relatează The Independent. El a fost audiat timp de trei ore de către procurorii de la Paris.

Gruparea teroristă Statul Islamic a ajuns la periferia oraşului Damasc, informează Sky News. Potrivit agenţiei de ştiri, jihadiştii au ocupat o parte a unei tabere de refugiaţi palestinieni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu