Revista Presei: Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, s-ar putea muta în Marea Britanie

Embed:

Ucraina ar putea să-şi reducă dependenţa energetică de Rusia. Oficiali de la Kiev ar putea semna, astăzi, un acord cu gigantul olandez Royal Dutch privind extragerea gazelor de şist în Ucraina, scrie publicaţia Radio Free Europe.

Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat proiectul de lege ce prevede suspendarea limitei de 16.400 de miliarde de dolari a datoriei de stat până până pe 19 mai. Documentul, ce urmează să fie votat şi în Senat, presupune continuarea finanţării bugetului pentru plata obligaţiunilor. Potrivit New York Times, acest lucru permite Americii să evite un faliment tehnic.

Casa Albă ridică suspendarea generalului John Allen pentru functia de şef al NATO în Europa, titrează BBC. Anunţul a fost făcut după ce acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu învinuirile privind o corespondenţă "inadecvată" cu o prietenă a fostului şef CIA, David Petraeus.

Mai mulţi angajaţi ai Institutului de Statistică de la Atena s-au ales cu dosare penale. Potrivit The Telegraph, ei ar fi prezentat cifre mai mari cu privire la deficitul bugetar, decât cele reale. Din cauza datelor eronate, au fost adoptate măsuri de austeritate inutile.

Fostul preşedinte francez, Nicolas Sarkozy, s-ar putea muta în Marea Britanie pentru a evita impozitele mari din ţara sa, scrie publicaţia Le Figaro. Sarkozy i-ar urma, astfel pe actorul Gerard Depardieu sau directorul Louis Vuitton, care au decis să părăsească Franţa în căutarea unei ţări cu taxe mai mici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu