Revista presei: Europa ameninţată cu dispariţia

Embed:

Europa, ameninţată cu dispariţia. Este verdictul geologilor, care spun că vechiul continent va fi înghiţit de cel african, potrivit BBC.

Dmitri Medvedev examinează posibilitatea de a candida din nou la funcţia de preşedinte al Rusiei, titrează Itar-Tass. Despre intenţia de a candida la prezidenţialele din anul viitor a anunţat şi actualul prim-ministru, Vladimir Putin.

Pakistanul cere Statelor Unite să-şi reducă numărul spionilor şi să oprească atacurile cu drone asupra militanţilor islamişti din nord-vestul ţării. Potrivit The New York Times, solicitarea Islamabadului este o nouă dovadă a relaţiilor tot mai reci dintre cele două state.

Mark Zuckerberg a câştigat procesul împotriva celor care l-au acuzat că ar fi furat ideea reţelei de socializare, scrie Sky News. În urma deciziei judecătoreşti, fraţii Cameron şi Tyler Winklevoss trebuie să accepte o înţelegere financiară cu reprezentanţii Facebook. În prezent, site-ul de socializare are peste 500 de milioane de utilizatori.

Un miner american a găsit fosila unui rechin de 300 de milioane de ani, potrivit cotidianului Gândul. Descoperirea a fost făcută la 213 metri sub pământ, într-o mină din statul Kentucky. Potrivit arheologilor, fosila aparţine unui rechin din specia Edestus genus.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu