Revista presei: Dominique Strauss-Kahn va acorda consultanţă economică gratuită Guvernului Serbiei

Embed:

Grecia ar putea avea nevoie de şase ani pentru a ajunge la standardele de viaţă înregistrate înaintea crizei. Asta a declarat premierul de la Atena, Antonis Samaras, pentru publicaţia elenă Kathimerini.

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a anunţat că va acorda consultanţă financiară gratuită, pe o perioadă de trei luni, Guvernului sârb. Potrivit Euronews, Strauss-Kahn a promis să facă tot posibilul pentru a scoate din criză o economie muribundă, dar fără să anticipeze o redresare miraculoasă.

Autorităţile de la Cairo continuă vânătoarea împotriva membrilor "Frăţiei Musulmane". Purtătorul de cuvânt al mişcării islamiste, care vorbea cu presa de limbă engleză, a fost arestat. Acesta ar fi suspectat de crimă şi incitare la violenţă. Totodată, justiţia egipteană a îngheţat conturile deţinute de liderii grupării, scrie Al Jazeera.

Iranul planifică să trimită în cosmos o pisică persană. Asta după ce în ianuarie a lansat cu succes în spaţiu o maimuţă. The Independent scrie că anunţul a fost criticat de PETA, organizaţie care militează pentru drepturile animalelor.

Un comerciant de artă din New York a recunoscut o fraudă de 30 milioane de dolari, făcută pe parcursul a 15 ani. BBC notează că bărbatul ar fi vândut de-a lungul timpului 67 de lucrări false.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu