Revista presei, despre ajutoarele pe care le va primi Kievul în contextul conflictului din ţară

Embed:

Fondul Monetar Internaţional a aprobat Ucrainei un program de finanțare în valoare de 17,5 miliarde de dolari, pe un termen de patru ani. Ajutorul financiar va permite Kievului să nu intre în incapacitate de plată, în contextul conflictului cu rebelii proruşi, relatează Bloomberg.

Statele Unite vor trimite drone de observaţie și maşini în Ucraina, pentru a ajuta acest stat în lupta împotriva forţelor separatiste din estul țării. Valoarea totală a echipamentelor militare oferite este de 75 de milioane de dolari. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele american Joe Biden, citat de Unian.

Șeful poliției din orașul american Ferguson, acuzat de rasism de Departamentul Justiției, a demisionat. Potrivit Agerpres, anunțul a fost făcut chiar de omul legii pentru un ziar local. Demisia polițistului va intra în vigoare în data de 19 martie.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi bolnav. Din această cauză, el şi-a anulat vizita în Kazahstan, planificată pentru această săptămână. Afirmația îi aparține unui oficial al Guvernului kazah, citat de Dailymail. Mai multe surse susțin că ar fi vorba de probleme grave la coloană.

Unul dintre suspecţii în cazul morţii lui Boris Nemţov, Zaur Dadaev, ar fi recunoscut crima după ce a fost torturat. Potrivit unui membru al Comisiei pentru Drepturile Omului de la Kremlin, citat de Le Monde, pe corpul lui Dadaev au fost au fost observate mai multe răni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu