REVISTA PRESEI: Cursele aeriene din România spre SUA vor fi supravegheate de către ofiţeri de securitate

Embed:

Clinton şi Ahmadinejad au organizat un duel nuclear la sesiunea Organizaţiei Naţiunilor Unite. Acesta este titlul dat de RIA Novosti pentru prima zi de şedinţă la New York, cu tema neproliferării armelor atomice. După cum s-a aşteptat, prima zi a Conferinţei dedicate Tratatului de neproliferare a armelor nucleare a început cu scandal. RIA Novosti scrie că delegaţiile din partea Statelor Unite, Franţei şi Marii Britanii chiar au părăsit sala de şedinţe. Astfel, au protestat împotriva discursului preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad, orientat, ca de fiecare dată, împotriva politicilor Statelor Unite.

Cotidianul american The New York Times scrie din nou despre atentatul prevenit săptămâna trecută în SUA. Poliţia americană a dat în urmărire generală un pakistanez, care locuieşte în Connecticut. Acesta este suspectat că ar fi cumpărat SUV-ul Nissan Pathfinder. Maşina a fost cumpărată în urmă cu câteva săptămâni, cu bani cash, astfel încât nu există niciun document care ar arăta tranzacţia.

Alegerile parlamentare din Marea Britanie sunt pe prima pagină a ediţiei electronice a The Telegraph. Cotidianul britanic ne spune că partidul Conservator ar putea obţine 103 locuri în Parlamentul londonez, cu 14 mai puţine, faţă de cele 117 cerute pentru formarea unei majorităţi. Ultimele sondaje arată o creştere a popularităţii lui David Cameron.

Cursele aeriene din România spre Statele Unite vor fi supravegheate de Serviciul Român de Informaţii. Potrivit cotidianului Adevărul, aeronavele civile care efectuează zboruri din România spre Statele Unite vor avea la bord ofiţeri de securitate înarmaţi. Aceste acţiuni se datorează Memorandumului semnat ieri la Bucureşti de către directorul SRI, George Maior, şi de consilierul executiv al Biroului pentru Programul "Federal Air Marshals" din SUA.

loading...

Lasă un comentariu