Revista presei: Cum a fost stins scandalul cu medicul care făcea teste de virginitate pe femei

Embed:

Cetăţenii elveţieni nu doresc să se odihnească mai mult. BBC scrie că în urma referendumului de duminică, două treimi dintre ei au votat împotriva prelungirii concediului anual de la patru la şase săptămâni.

Portugalia va fi următorul stat după Grecia, care îşi va restructua datoriile şi va fi nevoită să părăsească Zona Euro. Previziunile sumbre aparţin economistului american, Nouriel Roubini, citat de Incont.ro. Aceeaşi sursă mai notează că acest lucru se va produce, probabil anul viitor.

Zona Euro va înregistra o creştere economică în 2013. RBK scrie că prognozele Băncii Centrale Europene arată că recesiunea uşoară din acest an va fi înlocuită de o majorare a indicatorilor economici în 2013.

Bulgaria ar putea reduce TVA-ul de la 20 la 18 la sută, în funcţie de evoluţia situaţiei bugetului. Declaraţiile aparţin ministrului de Finanţe, citat de agenţia locală Novinite, care a mai adăugat că decizia vine după ce în primele luni, veniturile încasate au fost cu aproximativ 100 de milioane de euro mai mari.

Scandalul testelor de virginitate din Egipt a fost stins cu o achitare. Le Monde scrie că medicul din armata egipteană, care efectua teste de virginitate asupra manifestantelor din Piaţa Tahrir, a fost achitat duminică, deşi anterior, Tribunalul a găsit dovezile contradictorii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu