Revista presei: CERE ŞI ŢI SE VA DA! A găsit 100.000 de dolari în timp ce se ruga

Embed:

Cel mai bogat om din lume, Carlos Slim, a pierdut în doar 4 zile mai bine de 8 miliarde de dolari. Publicaţia Bloomberg scrie că portofoliul de acţiuni al multi-miliardarului mexican a scăzut cu aproape 11 la sută, din cauza turbulenţelor de la bursele internaţionale.

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, vrea să modifice Constituţia ţării. Corriere della Sera scrie, citând declaraţiile şefului Executivului de la Roma, că noile modificări ale Legii Supreme vor viza liberalizarea economiei şi vor contribui la realizarea unui buget echilibrat până în 2013. În cadrul unei conferinţe de presă, oficialul italian a mai declarat că, săptămâna viitoare, mai multe comisii parlamentare vor discuta măsurile anti-criză.

Un atentat planificat în Franţa a fost dejucat de forţele de ordine. Le Figaro scrie că doi canadieni, suspectaţi de terorism în anul 2000, aveau de gând să arunce în aer un avion care avea ca destinaţie Franţa. Publicaţia scrie că toate aceste planuri au ieşit la iveală în urma analizării, de către serviciile secrete canadiene, a convorbirilor telefonice purtate de cei doi bărbaţi, care erau adepţii grupării teroriste Al-Qaeda.

Pentru a fi motivaţi să se mute în Siberia, oamenilor trebuie să li se dea loturi de pământ şi banii necesari. Sunt declaraţiile viceministrului rus al Dezvoltării Economice, citat de RBK. Oficialul mai susţine că ideea enunţată acum o sută de ani de Stolîpin încă nu şi-a pierdut relevanţa.

Un tânăr a găsit un cec în valoare de 100.000 de dolari în timp ce se ruga la Zidul Plângerii din Ierusalim. Potrivit Yahoo News, tânărul a hotărât să-şi însuşească cecul, fapt ce a stârnit indignarea rabinilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu