Revista presei: Astăzi va avea loc ultima şedinţă a Guvernului condus de Vladimir Putin

Embed:

Statele Unite sunt foarte preocupate de situaţia Iuliei Timoşenko şi a altor foşti oficiali guvernamentali aflaţi în detenţie. Declaraţia aparţine secretarului american de Stat, Hillary Clinton, citată de BBC. Oficialul a mai cerut autorităţilor de la Kiev ca Timoşenko să poată fi vizitată de ambasadorul american din capitala ucraineană.

Bancherii vor putea depune reclamaţii la Comitetul de Stabilitate Financiară creat de G20, în cazul în care au dovezi de încălcare a regulilor referitoare la acordarea bonusurilor. Ziarul Financiar scrie că decizia vine după ce mai multe cazuri de acest fel au scandalizat opinia publică.

Statele Unite îi vor pedepsi pe cei care nu respectă sancţiunile economice impuse de Washington împotriva Siriei şi a Iranului, scrie vesti.ru. Un document în acest sens a fost semnat de preşedintele american, Barack Obama.

Cabinetul de miniştri condus de Vladimir Putin se va întruni astăzi la ultima sa şedinţă, notează Ria Novosti. Guvernul a fost format în luna mai a anului 2008, iar la finele acestei săptămâni va demisiona.

Documentele şi notiţele care au aparţinut celui mai temut terorist al lumii pun într-o nouă lumină reţeaua teroristă Al-Qaeda. Los Angeles Times subliniază că la un an de la moartea lui Bin Laden, SUA a desecretizat o serie de acte. Aceastea îl înfăţişează pe autorul atacurilor din 11 septembrie ca pe un bătrân frustrat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu