Revista presei: Armata iraniană a testat cu succes două rachete cu rază scurtă de acţiune

Embed:

Producătorul canadian de telefoane BlackBerry a primit din partea unui singur "partener consacrat" o comandă pentru achiziţia a un milion de telefoane BlackBerry 10. Bloomberg scrie că aceasta este cea mai mare comandă din istoria companiei.

Honda a rechemat 250 de mii de maşini, majoritatea din Statele Unite, din cauza unor defecţiuni la sistemul de frânare. USA Today scrie că producătorul auto a primit mai multe reclamaţii, dar nu sunt informaţii referitoare la accidente sau răniţi.

Iar BBC notează că Grupul BMW a înregistrat cel mai bun an din istorie, în 2012. Vânzările producătorului german au crescut cu 10,6 la suta, faţă de anul trecut, până la 1,84 de milioane de maşini. Profitul companiei s-a majorat cu 5,9 la sută, pana la 7,82 de miliarde de euro, iar cifra de afaceri este în creştere cu 11,7 la sută, faţă de 2011.

Secretarul american de Stat va începe, la mijlocul lunii aprilie, un turneu în Asia, informează Washington Post. John Kerry va merge în China, Coreea de Sud şi Japonia, unde va discuta cu autorităţile din aceste state despre problemele regionale şi va aborda subiecte privind cooperarea bilaterală.

Armata iraniană a testat cu succes două rachete cu rază scurtă de acţiune, în timpul unui exerciţiu militar, în centrul oraşului Kashan. Informaţia a fost furnizată de televiziunea de stat a ţării, citată de RIA Novosti. Scopul testului este de a menţine capacităţile defensive ale ţării.

loading...

Lasă un comentariu