Revista presei: Al-Qaeda s-a apucat de caritate în memoria lui bin Laden

Embed:

Şerban Huidu nu a derapat, ci s-a angajat într-o depăşire fără să semnalizeze. Declaraţia aparţine unui martor la tragicul accident de duminică, în care au murit trei oameni. Un taximetrist bucureştean se afla, duminică dimineaţa, în spatele maşinii conduse de Şerban Huidu. Martorul este convins că şi expertiza va demonstra că nu a fost vorba despre o derapare, ci despre o depăşire, în care Huidu s-a implicat fără semnalizare. Potrivit tânărului, citat de Adevărul, Huidu conducea cu o viteză de peste 80-90 de kilometri la oră.

New York Times scrie că reţeaua teroristă al-Qaeda s-a apucat de caritate în memoria fostului lider, Osama bin Laden. Publicaţia menţionează că la o tabără de refugiaţi din Somalia, un bărbat s-a dat drept reprezentant al actualului lider al grupării. Acesta a oferit câţiva saci de grâu pe care scria "Campanie al-Qaeda în memoria martirului Ben Laden".

Liderul iranian, Mahmoud Ahmadinejad, spune că acuzaţiile americanilor, care cred că Teheranul ar fi implicat în asasinarea ambasadorului Arabiei Saudite la Washington, sunt invenţii. Ajmadinejad menţionează, citat de Al Jazeera, că acuzaţiile au fost lansate pentru a produce o scindare între Iran şi Arabia Saudită, dar şi pentru a distrage atenţia de la problemele economice ale Statelor Unite.

Aleksandr Litvinenko a colaborat cu serviciile secrete britanice, spune văduva fostului agent secret rus, care a fost asasinat la Londra, în 2006. Potrivit Russia Today, Maria Litvinenko a anunţat că va face dezvăluiri pentru ca investigaţia să fie transparentă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu