Revista Presei: 1,1 milioane de mesaje referitoare la învestirea lui Obama au fost scrise pe Twitter

Embed:

Ceremonia publică de învestire a preşedintelui Barack Obama a adunat un număr mai mic de oameni decât evenimentul din 2009. BBC scrie că la ceremonia de la Washington au fost prezenţi aproximativ 700.000 de oameni, mai puţin decât jumătatea celor care au asistat acum patru ani.

La mesa oficiată înainte de jurământul lui Barack Obama în faţa mulţimii au fost rostite rugăciuni, predici şi cântece. Agenţia britanică de ştiri Reuters notează că preşedintele american a postat şi un mesaj, pe reţeaua de socializare Twitter, în care a scris că se simte onorat că are acest privilegiu. Cu toate acestea, reprezentanţii Casei Albe au anunţat că Barack Obama nu ar fi scris acest mesaj scurt.

În completare, CNN menţionează că în cea de-a doua zi a inaugurării, pe reţeaua de socializatrea Twitter au fost postate 1,1 milioane de mesaje care aveau legătură cu ceremonia de la Washington şi cu învestirea lui Barack Obama. Multe dintre acestea aparţineau comedianţilor, starurilor americane şi cetăţenilor de rând care îşi împărtăşeau gândurile referitoate la importanţa istorică a zilei.

Discursul rostit de preşedintele Obama la cea de-a doua inaugurare a impresionat, chiar dacă ideile principale au fost previzbile din start. The Huffington Post notează, citând mai mulţi specialişti în domeniu, că mesajul a avut impactul dorit şi a fost surprinzător de liberal.

"Încă patru ani la Casa Albă: un drum pavat cu succese sau marcat de promisiuni deşarte?" se întreabă Russia Today. Publicaţia analizează principalele provocări ale preşedintelui şi subliniază că promisiunile făcute la început de un nou mandat nu pot fi îndeplinite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu