Revista People: Care sunt cele mai ELEGANTE vedete de la Hollywood

Embed:

În plin sezon al premiilor şi defilărilor pe covorul roşu, revista People a întocmit clasamentul celor mai elegante vedete de la Hollywood.

Primul loc este ocupat de frumoasa interpretă Kacey Musgraves. Criticii vestimentari susţin că proaspăta câştigătoare a patru premii Grammy are un gust rafinat şi îndrăzneşte să încalce regulile.  

Locul doi în clasamentul celor mai stilate vedete îi revine Rihannei. Poziţia în clasament se datorează ținutelor spectaculoase ale divei care face senzaţie la evenimentele mondene la care participă. 

Podiumul este completat de actriţa Lupita Nyongo. Modul în care vedeta îşi alege ţinutele poate fi un exemplu demn de urmat de femeile de culoare din întreaga lume.

Pe locul 4 este actriţa Emma Stone, care obişnuieşte să se prezinte pe covorul roşu în rochii atrăgătoare şi extrem de romantice. 

Celebra actriţă Nicole Kidman ocupa şi ea un binemeritat loc în clasament, pentru eleganța clasică a ținutelor. Topul mai cuprinde vedete precum Emily Blunt, Amber Heard şi Julia Roberts.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu