Revista americană Time a cerut retragerea unei coperte false care îl glorifică pe Donald Trump

Revista americană Time a cerut Trump Organization, holdingul care reprezintă interesele economice ale președintelui Statelor Unite, să retragă o copertă falsă a acestui săptămânal care a fost realizată pentru a îl glorifica pe Donald Trump și care este expusă în mai multe cluburi de golf ce aparțin miliardarului, informează AFP.

Un jurnalist de la The Washington Post a remarcat acea copertă în timpul unei vizite într-un club de golf administrat de Trump Organization și a demarat apoi o anchetă.

"Trump e pe toate fronturile... chiar și la televizor!", "'The Apprentice' este un succes de televiziune!" sunt doar câteva dintre titlurile publicate în acea copertă falsă a revistei Time, creată pentru a fi extrem de favorabilă lui Donald Trump și care a atras atenția jurnalistului.

Ancheta lui a dezvăluit că acea copertă era falsă.

Revista Time a cerut Trump Organization să dea jos acele coperte false, datate din 1 martie 2009, a precizat pentru AFP, miercuri, un purtător de cuvânt al publicației americane.

De la debutul campaniei sale prezidențiale, Donald Trump s-a plâns cu regularitate de publicarea unor "informații false", după părerea lui, în presa americană, calificând anumite grupuri de "media false". În schimb, Trump Organization nu a ezitat să afișeze acea copertă cu accente de parodie, scrie agerpres.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu