REVINE DIVIZIA NAŢIONALĂ! Milsami va juca duminică seara la Orhei cu Zimbru

Embed:
Divizia Naţională la fotbal revine în actualitate după o pauză de o lună, timp în care unele echipe au jucat în cupele europene inter-cluburi.

Etapa a 15-a oferă microbiştilor două partide tari. Milsami Orhei se va confrunta pe teren propriu cu Zimbru Chişinău, iar campioana Sheriff Tiraspol va juca pe terenul formaţiei Petrocub Hânceşti. Cele două partide sunt programate duminică seara.

O zi mai devreme, Sfântul Gheorghe Suruceni o va întâlni pe Dinamo-Auto Tiraspol, iar Zaria Bălţi pe Speranţa Nisporeni.

"Milsami joacă de la egal la egal cu Sheriff în campionatul Moldovei. Acum chiar nu văd alte echipe care ar putea interveni în lupta pentru titlu. Desigur, va fi o luptă puternică pentru ultimul loc din campionat, pentru a evita retrogradarea. Aşteptăm acum după o lună de zile să vedem echipele care s-au odihnit şi acum se pregătesc cu altă alură de continuarea campionatului. Aşteptăm în fiecare etapă să avem meciuri foarte puternice", a spus Pavel Ciobanu, preşedinte FMF. 

După 14 etape, Sheriff este lider cu 33 de puncte, iar Milsami e pe poziţia secundă, la 3 puncte distanţă. Petrocub Hânceşti se clasează pe locul 3, fiind la 8 puncte de a doua clasată.

Speranţa Nisporeni este pe locul 4 şi e urmată de Zimbru Chişinău, Dinamo-Auto Tiraspol şi Sfântul Gheorghe Suruceni. Zaria Bălţi este "lanterna roşie" a clasamentului.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu