REVINE ARŞIŢA. Temperaturile o iau razna în următoarele zile

Embed:

Mâine, cerul va fi variabil în toată țara. La Briceni și Soroca sunt prognozate 26 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei vor fi 28. La Tiraspol şi Leova maxima va fi de 30 de grade, iar la Comrat şi Cahul de 31.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 15 grade, iar mâine vor fi 29 de grade. În următoarele zile, vremea se va încălzi și nu se așteaptă precipitații. Potrivit meteorologilor, ziua, maximele vor ajunge la 35 de grade, iar noaptea termometrele vor oscila între 14 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 35 de grade. La Paris vor fi 24, iar la Londra cu unul mai puţin. La Berlin se vor înregistra 26 de grade. La Roma şi Viena meteorologii anunţă 32 de grade. La Praga şi Varşovia mercurul din termometre va indica 28 de grade.

La Budapesta se aşteaptă 30 de grade, iar la Belgrad, 32. La fel de cald va fi şi la Atena. La Bucureşti, maxima va fi de 29 de grade, iar la Ankara cu unul mai puţin. La Kiev vor fi 24 de grade. La Moscova va ploua, iar termometrele vor arăta 18 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu