Revenire după 17 ani! Speranţa Nisporeni se întoarce în prima ligă valorică

Embed:

Este oficial! Speranţa Nisporeni şi Petrocub Sărata Galbenă au primit Licenţa Naţională şi vor putea evolua din sezonul următor în primul eşalon fotbalistic din Moldova.

Speranţa Nisporeni, care a ocupat în sezonul precedent locul 3 în Divizia A, a primit Licenţa Naţională şi totodată dreptul de a evolua în prima ligă valorică. Astfel, Speranţa va juca din nou în Divizia Naţională după o pauză de 17 ani.

"Am fost siguri că vom primi licenţa, pentru că am îndeplinit toate cerinţele federaţiei. Nu exista niciun motiv ca să ne fie refuzată licenţierea. Toţi băieţii au depus efort în sezonul trecut, iar noi am făcut totul ca să îndeplinim visul de a juca în Divizia Naţională. Şi iată că visul a devenit realitate", a spus Alexandru Ghenciu, directorul tehnic de la Speranţa Nisporeni.

A doua echipă care a primit Licenţa Naţională este Petrocub. Formaţia din Sărata Galbenă a ocupat locul secund în Divizia A. Astfel, în noul sezon, în Divizia Naţională vor evolua zece echipe.

În liga a doua vor juca 14 formații. Din Divizia B au promovat Prut Leova, CF Ungheni, Iskra Rîbniţa şi Codru Lozova.

Noua ediţie a Diviziei Naţionale va începe peste două săptămâni, iar prima etapă din Divizia A va avea loc la începutul lunii august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu