REVELION CU FAST LA NISPORENI. Atmosfera a fost întregită de numeroşi artişti și focuri de artificii (FOTOREPORT)

Embed:

Cu urări de bine şi sănătate, sub un cer invadat de focuri de artificii spectaculoase şi într-o atmosferă incendiară cu muzică aleasă. Aşa a fost petrecută noaptea dintre ani la Nisporeni.

La evenimentul organizat cu sprijinul preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, s-au adunat mii de oameni din raion, dar și din alte colțuri ale țării pentru a întâmpina Anul Nou.

"La Târgul de Crăciun din Nisporeni, visele se îndeplinesc. Aceste focuri de artificii alungă toate relele din anul care a trecut. "

Centrul oraşului a fost neîncăpător pentru petrecăreții, care au venit să întâmpine anul 2019 în atmosfera de poveste a Orăşelului de Crăciun, inaugurat de curând.

"Oamenii ne zâmbesc şi sărbătoresc, astăzi visele se împlinesc."

Tonul petrecerii a fost dat de orchestra fraților Advahov, care i-a acompaniat pe Nicolae şi Isidor Glib, Igor Rusu, Maria Iliuţ şi ansamblul "Crenguța de iederă". Iar interpreta Natalia Gordienco i-a încins la propriu cu celebrul cântec "Sanie cu zurgălăi".

"Frumoşi sunt căluţii tăi că le dau apă cu mei şi zboară ca nişte zmei. Mai frumoasă-i mândra mea, diseară mă duc la ea, sanie cu zurgălăi."

Ulterior, pe ritmul urăturilor celor de la Zdob și Zdub, pe scenă au fost aduse pluguri, semn de belşug pentru anul 2019.

"Mâine anul se înnoieşte, pluguşorul se porneşte, noi începem a ura, pe la case a colinda."

La eveniment a fost şi președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, care a ținut ca în noaptea dintre ani să fie alături de pământenii săi.

"Împreună cu voi o să continuăm să facem multe lucruri frumoase și în țară și aici în Nisporeni. Eu voi fi tot timpul cu voi, voi fi alături și vă voi ajuta să accelerăm pe acest drum util și benefic pentru țară și pentru oameni. Vă doresc să aveți un an bun, să petrecem, oameni buni, îmbrățișați-i pe cei de alături, doriți-le ce este mai bun în lume, sănătate celor dragi și la mulți ani", s spus președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

La rândul lor, oamenii şi-au exprimat încrederea că anul 2019 va fi unul prosper.

"Un an bogat să fie, prosperitate şi ce a promis să sen ţină de cuvânt. Să fie sănătos şi să poată să ţină la roate, noi suntem lângă el permanent, o să-l susţinem. El e un om care face treabă la noi în Nisporeni, dar nu numai aici şi în toată Republica Moldova."

"- La mulţi ani!

- Mulţumim frumos! Să mai veniţi pe la noi.

- Eu voi sta aici n-am să plec.

- Aici să rămâneţi!"

"Sănătate multă! La mulţi ani! Să trăiţi mulţi ani! "

"- Sănătate, succes.

- Împreună vom face!

- Mulţumim!

- La mulţi ani! "

Urările au continuat de-a lungul serii.

"Dă-le, Doamne, sănătate că-i mai bună decât toate! Să audă o urare, mamele și gospodarii! Că așa, cu voie bună, creștem Moldova împreună! Iar acum la încheiere, o hăitură se cere. Ia mai mânați, măi! Hăi!"

SunStroke Project au întreţinut atmosfera până la miezul nopţii. Şi cum un chef este împlinit cu o gustare şi un pahar de vin fiert, oamenii au fost serviţi gratuit.

"- Cum vă simţiţi?

- Minunat, super, extraordinar."

"Am venit împreună cu familia să petrecem seara de revelion ca niciodată."

"Ne simţim foarte bine pentru că sunt originară de aici, de la Nisporeni, şi chiar e atmosferă de sărbătoare."

Oamenii au vrut să imortalizeze clipele Revelionului în fotografii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu