Reţinuţi pe urme fierbinţi. E GRAV ce au făcut doi tineri din raioanele Cahul şi Glodeni (VIDEO)

Embed:

Doi indivizi cu vârstele de 19 şi respectiv 22 ani, originari din raioanele Cahul şi Glodeni, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi, după ce au atacat două femei, deposedându-le de bani.

Potrivit oamenilor legii, suspecţii şi-au recunoscut în totalitate vinovăţia, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

Potrivit primelor informaţii, bănuitul de 19 ani a sustras portmoneul cu 1.000 de lei, din mâna unei doamne în vârstă de 28 ani, în timp ce făcea cumpăraturi. Iar al doilea şi-a urmărit victima, în vârstă de 27 ani, apoi i-a zmuls geanta din mână, în care se afla un telefon mobil şi peste 1.500 de lei.

Cazurile au avut loc ieri, pe teritoriul Pieţii Agricole din sectorul Centru, iar făptaşii n-au nimic comun în aecst context.

Momentan ei sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunilor de jaf şi riscă amenzi în mărime de la 4.000 lei la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu