Rețineri ca în filme la Strășeni. Tălhari periculoși, prinși de poliție pentru comiterea mai multor jafuri (VIDEO)

Embed:

Poliția a reținut doi indivizi periculoși, care ar fi implicați în comiterea a cel puțin 10 jafuri stradale și furt de autmobil pe teritoriul Capitalei.

Conform datelor acumulate de către forţele de ordine, indivizii atacau pe timp de noapte în stradă doar femei sau bărbaţi în stare de ebrietate, lovindu-i cu pumnii şi punându-i la pământ, după care îi deposedau de lanţurile din aur, telefoane mobile sau portmoneele cu bani.

Aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele de 24 ani şi respectiv 27 ani, originari din raionul Orhei, iar unul din ei anterior fiind condamnat în Federaţia Rusă pentru săvârşirea atacurilor tâlhăreşti. Ei au fost localizaţi la nişte cunoscuţi  în raionul Străşeni, întrucât ştiau că sunt căutaţi de către Poliţia Capitalei.

Forţele de ordine au depistat şi ridicat mai multe telefoane mobile, lănţişoare din aur şi alte bunuri materiale, care ar fi fost sustrase anterior de la cetăţeni.

Aceştia au apărut recent în vizorul camerelor de supraveghere instalate la un market din sectorul Buiucani, când au urmărit o femeie şi au agresat-o fizic, furându-i lănţişorul din aur de la gât.

Indivizii sunt cercetaţi penal pentru jafuri în serie şi răpire de automobil. Conform legislaţiei penale în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Cetăţenii care au avut de pătimit în urma acestor indivizi, sunt îndemnaţi să se adreseze la Inspectoratul de sector, pentru înregistrarea plângerilor şi stabilirea tuturor circumstaneţor.

Poliţia Capitalei a intensificat acţiunile specifice de combatere şi prevenire a criminalităţii stradale şi asigurării securităţii cetăţenilor.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »