Reţinere în flagrant! Trei moldoveni au încercat să comercializeze combustibil ilegal (FOTO)

Embed:

Trei persoane ce transportau un total 775 de litri de combustibil, în mod ilegal, au fost reţinute de poliţiştii de frontieră în preajma unor localităţi din sud-estul Moldovei. Indivizii nu au putut prezenta careva acte privind provenienţa lichidului ce îl transportau.

La data 22 iulie, o patrulă Poliţiei de Frontieră din Troiţcoe a observat un bărbat cum arunca obiecte, asemănătoare unor recipiente, din trenul ce se deplasa pe direcţia Basarabeasca-Chișinău. La scurt timp, doi bărbaţi, locuitori ai oraşului Basarabeasca au început să încarce buteliile într-un autoturism de model VAZ. Oamenii legii i-au reţinut în flagrant.

După primele investigaţii s-au descoperit 23 de recipiente ce conţineau 575 litri de lichid vâscos ce corespundea după miros și culoare cu motorina. Bărbaţii prinşi cu fapta au declarat că maşinistul de tren îi asigura cu motorină, care ulterior era comercializată.

Un alt caz a vizat un moldovean în vârstă de 43 de ani din satul Talmaza, a fost stopat pentru control de inspectorii de poliţiei. În timpul verificărilor s-au depistat patru butoaie din metal, a câte 200 litri fiecare. La cercetarea recipientelor s-a descoperit că două din ele conţin 200 litri de combustibil. Din spusele şoferului, motorina era adusă din regiunea transnistreană şi urma să fie realizată pe piaţa din Ştefan Vodă.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată în vederea confiscării. Cazurile sunt cercetate în continuare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu