Reţinere în flagrant. Poliţia a reţinut o grupare ce consuma şi distribuia droguri în proporţii mari pe teritoriului capitalei

Embed:

Un grup de bărbaţi a intrat din nou în conflict cu legea. Aceştia au fost reţinuţi în flagrant în timp ce consumau şi realizau doze de metamfetamina. Forţele de ordine au depistat o adevărată speluncă de preparare şi comercializare a substanţelor narcotice.

Reţinerea a avut loc într-un apartament din strada George Coşbuc. Bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 37 şi 45 de ani nu sunt la prima abatere de acest gen. Aceştia au mai fost judecaţi pentru aceleaşi fapte. 

În timpul intervenţiei poliţiei, în casă se mai aflau două persoane, dintre care o domnişoară, care intenţionau să procure  doze de substanţe narcotice. În cadrul percheziţiilor autorizate, poliţiştii au ridicat seringi cu doze de metamfetamina, pregătite pentru vânzări. Toate probele au fost sigilate şi expediate în laboratorul criminalistic pentru expertizări.

Actualmente principalii bănuiţi sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani. Totodată sunt desfăşurate acţiuni speciale de investigaţii în vederea identificării tuturor complicilor în această reţea criminală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu