Reţinere cu focuri de armă la frontiera cu România

Embed:

Poliţiştii de frontieră au folosit armele din dotare pentru a reţine un grup de moldoveni, care încerca să treacă frontiera cu ţigări.

Încă un lot de ţigări în valoare de 35 de mii de lei a fost reţinut în această noapte la frontiera cu România. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri din dotare, pentru a reţine bărbaţii ce nu reacţionau la somarea de a se opri. 

Patru bărbaţi, echipaţi cu 11 colete mari încercau să transporte cu barca peste Prut o cantitate de 5500 de ţigări. Produsele din tutun, cu timbru de acciz moldovenesc erau marcă Ritm şi Hilton. 

Aceştia au fost observaţi în jurul orei 19:50 de inspectorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Lipcani, care în conlucrare cu ofiţerii echipei mobile a Direcţiei regionale Nord desfăşurau o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Oamenii ocupaţi de încărcătură, nu au reacţionat la somaţiile poliţiei. Profitând de zona împădurită, bărbaţii au încercat să fugă. După executarea mai multor focuri de armă, poliţia de frontieră a reuşit să reţină un bărbat, originar din satul Pererîta, raionul Briceni.

Poliţia de frontieră a identificat ceilalţi trei bărbaţi implicaţi în această activitate ilegală, care urmează să fie reţinuţi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu