Reţetă de slăbire pe bază de ghimbir: Kilogramele se topesc, văzând cu ochii

Ghimbirul este considerat un medicament natural, deoarece vindecă migrenele, calmează stomacul, detensionează musculatura, îmbunătățește metabolismul, combate durerea și chiar cancerul, scrie realitatea.net.

Nu este de mirare că multe persoane l-au inclus în alimentație, dar și în rețele de slăbit. De curând, cosmeticienii îl recomandă pentru împachetări locale, deoarece arde grăsimile într-un mod extraordinar.

Pentru o împachetare ai nevoie de o lingură de ghimbir praf sau proaspăt răzuit, 2 linguri de loțiune pentru corp, folie de plastic alimentară, prosop și un bandaj elastic.

Ce trebuie să faci? Înmoaie prosopul în apă caldă și înfășoară-l în zonele pe care urmezi să le tratezi, ca să deschizi porii. Apoi aplică amestecul de ghimbir și loțiune, după care înfășoară aceste zone în folia de plastic.

Pentru un efect imediat, împachetările se lasă să acționeze cel puțin 4 ore sau peste noapte. Dacă apare o senzație ușoară de arsură, nu te îngrijora. Acesta este un semn că masa începe să acționeze.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu