Reţeaua de magazine "Fidesco" şi-a premiat clienţii de Hramul Chişinăului

Embed:

Reţeaua de magazine "Fidesco" şi-a premiat astăzi clienţii. De Hramul Oraşului, compania a răsplătit 61 de cumpărători fideli. În cadrul unei loterii, clienţii s-au ales cu zeci de cadouri de preţ, precum frigidere, televizoare şi cuptoare cu microunde.

La tombolă au participat cei care au acumulat pe cardul de fidelitate cel puţin 100 de puncte. Un punct poate fi obţinut la fiecare 25 de lei cheltuiţi în reţeaua de magazine "Fidesco".

"Sistemul nostru de loialitate este creat pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, pentru a ne bucura împreună de cumpărături, pentru a le arăta că ei contează, că până la urmă cumpărăturile pot fi o plăcere", a men'ionat PR managerul companiei, Cristina Strechii.

În cadrul festivităţii de premiere, ansamblul de copii "Izvoraş" a dansat pentru toţi cei prezenţi la loterie.

O altă surpriză pregătită pentru cei prezenţi, a fost interpretul Ion Suruceanu, care i-a încântat pe oamenii adunaţi în scuarul magazinului "Fidesco", situat pe strada Mircea cel Bătrân 6.

Premii vor primi şi cei care nu s-au prezentat la extragere. Ei vor fi sunaţi de către reprezentanţii magazinului şi vor fi invitaţi la oficiul central "Fidesco", de pe strada Petricani 19.

"Toţi câştigătorii de astăzi sunt aşteptaţi începând de mâine la oficiul nostru central pentru a-şi ridica premiile.În cazul în care printre clienţi sunt oameni veniţi din regiune noi le vom trimite premiul respectiv la magazinul din regiune de unde obişnuiesc să-şi facă cumpărăturile", a punctat

În cadrul loteriei organizate de reţeaua de magazine Fidesco, numărul persoanelor care au întrunit toate condiţiile de participare a fost de peste 10.000 de persoane.

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu