Rețeaua de agenți a Kremlinului. CINE SUNT cei care au aruncat cu ouă în armata națională

Ceea ce s-a întâmplat la data de 27 august în Piața Marii Adunări Naționale demonstrează că Rusia nu a renunțat la planurile sale în privința Republicii Moldova, care este percepută de Kremlin ca fiind o gubernie ieșită temporar de sub control, potrivit jurnalistului Gabriel Călin.

Rețeaua de agenți a Kremlinului este în permanentă creștere, grație frustraților și frustrările celor care au pierdut influența în Republica Moldova, dar care râvnesc să revină la "treucă", scrie today.md.

Potrivit lui Gabriel Călin, noile scule în mâna rușilor sunt de obicei persoanele care au fost debarcate de la conducerea Republicii Moldova atunci când aceasta și-a pornit anevoiasa călătorie spre Uniunea Europeană, aflată geografic peste un singur pod, dar fiind atât de departe în timp, datorită acțiunilor agenturii ruse. 

Jurnalistul susține că diversiunea rușilor a reușit. Chit că e făcută cu mâinile așa-zisei societăți civile.

Să-i enumerăm: Avocata Ana Ursachi și Anatol Stepuleac (personaje văzute foarte des la sediul Partidului Nostru) ex-deputatul-jurnalist Alexandru Petkov - unul dintre cei mai buni prieteni și omul de încredere al lui Renato Usatîi, Sergiu Ciubotaru, Nicolae Josan, Inga Grigoriu - cortuarii Platformei DA, Alexandru Machedon - nepotul judecătoarei apropiat Țopilor, ex fals-unionistul Dinu Plângău, de la distanță oamenii lui Platon - Gofman și Sagaidac, notează today.md.

Dincolo de faptul că sunt niște provocatori, care într-un stat normal ar trebui să fi fost reținuți în secunda doi, oamenii din imaginile de mai sus nu au făcut nimic altceva decât să execute misiunea Kremlinului, chiar dacă lor, posibil, liderii politici nu le-au spus că misiunea vine de la Moscova, scrie today.md.

Să atace cordoanele de polițiști și să arunci cu ouă în militari (o bună parte din NATO și UE) și copiii veniți în PMAN să serbeze constituiea Republicii Moldova și ieșirea de sub jugul sovietic le sunt convenabile doar rușilor.

Lucru demostrat și de reportajele TV de la principală televiziune a Moscovei, reportaje în care nu se spune nimic despre faptul că în PMAN au defilat militarii NATO, ci doar despre faptul că "PAPORUL" luptă cu puterea - o sugestie, dacă vreți, a faptului că moldovenilor le va fi mai bine cu o altă putere, una controlată de Kremlin.

Așadar, Rusia transmite un mesaj clar cetățenilor moldoveni zombați de televizoare: "Nu e important deloc faptul că trăiți într-o țară independentă. Independența nu vă dă nimic și nici nu mai este atât de sfântă precum v-o închipuiți, dacă există persoane care aruncă cu ouă și sticle de plastic în participanții la paradă."

Citește mai multe pe today.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu