Restricții de circulație. ACESTEA sunt străzile pe care ar fi bine să le evitați

Embed:

Ziua Muncii va fi marcată prin mai multe manifestaţii în ţara noastră. Din această cauză, pe unele străzi din Chișinău, Bălți și Comrat vor fi restricții de circulație.

Începând cu ora 8:00, un grup de oameni va porni din centrul Capitalei spre Complexul Memorial "Feciorii Patriei – Sfânta Amintire" din sectorul Râșcani. Manifestanţii se vor deplasa pe traseul: Piața Marii Adunări Naționale – strada Pușkin – strada Cosmonauților – bulevardul Grigore Vieru – strada Kiev – bulevardul Moscova –strada Miron Costin.

Participanții la miting își vor putea lăsa mașinile în parcările special amenajate pe strada Dimo colț cu strada Studenților, dar și pe strada Miron Costin.

Alte grupuri de oameni se vor aduna în scuarul Academiei de Științe și în cel al Teatrului de Operă și Balet. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că automobilele vor putea fi parcate pe bulevardul Negruzzi, tronsonul cuprins între bulevardele Ștefan cel Mare și Sfânt și Iurii Gagarin.

De asemenea, în apropierea Academiei de Studii Economice, pe strada Ion Creangă sau pe strada Mitropolit Dosoftei.

Ziua Muncii va fi marcată printr-un miting și în Bălți. Traseul parcurs de participanți va începe din strada Nicolae Iorga și va continua pe străzile Ștefan cel Mare – Pușkin –Independenței până în fața blocului administrativ al Primăriei.

În orașul Comrat, participanții la miting se vor deplasa de la Gara Auto spre str. Lenin – Casa de Cultură – str. Eliberării – piața Victoriei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu