Reşetnicov îi acuză pe Mişin, Babenco şi Botnariuc de trădare şi spune că au fost cumpăraţi

Embed:

Plecarea Grupului Mişin din Partidul Comuniştilor nu este o pierdere pentru PCRM. Ei au plecat la un cimitir politic. Aşa a comentat deputatul comunist Artur Reşetnicov plecarea din PCRM a foştilor săi colegi-deputaţi Vadim Mişin, Tatiana Botnariuc şi Oleg Babenco. Declaraţile au fost oferite pentru Publika TV.

"Puterea persoanlor şi oamenilor politici se cunoaşte atunci când partidul se află în opozitie, atunci când este persecutat, intimidat. Atunci când PCRM a fost la putere, ei nu au părăsit partidul. Rămâne pe conştiinţa şi reputaţia acestor persoane. Întotdeauna trădarea are un anumit preţ. Nu are cum să piardă partidul după plecarea lor pentru că celelalte persoane în afară de domnul Mişin nu au contribuit la creşterea formaţiunii. Toţi cei pe care i-aţi enumerat se află la un cimitir politic", a subliniat Reşetnicov.

Deputatul mai spune că, o parte dintre cei trei deputaţi au fost cumpăraţi: "Oponenţii noştri sunt deranjaţi de ratingul nostru care este în creştere şi au fost în căutarea trădătorilor. Asta rămâne pe conştiinta şi reputaţia fiecărei persoane. Echipa devine tot mai consolidată. Noi ne dezvoltăm. Cunoaşteam de un timp că doresc să plece pentru că nu rezistă luptelor politice. O parte din ei au fost intimidaţi şi cumpăraţi. Unii din ei au fost expuşi unor presiuni, uitaţi-vă ce activităţi au. AIE utilizează presiunea".

Acum o oră deputatul comunist Vadim Mişin a anunţat că împreună cu colegii săi Oleg Babenco şi Tatiana Botnariuc părăsesc Partidul Comuniştilor şi devin parlamentari neafiliaţi în Legislativ.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu