Republica Moldova, în TOP 10 cele mai bune destinații vinicole din lume în 2020

Embed:

Republica Moldova a fost inclusă în topul celor mai bune destinații turistice vinicole din lume pentru anul 2020, potrivit Winerist.com.

Potrivit sursei, țara noastră va capta atenția turiștilor prin farmecul rural, vinul incredibil și bucatele tradiționale delicioase.

"Această națiune mică, dar perfect formată, cuprinsă între România și Ucraina, va capta atenția turiștilor prin farmecul rural, datorită istoriei, arhitecturii magnifice și peisajelor. Mai mult, Moldova este casa uneia dintre cele mai vechi și fascinante culturi viticole din Europa, are cel mai mare beci subteran din lume și peste 150 de producători de vin. Frumusețea naturală intactă a Moldovei, mâncarea și vinul local incredibil, alături de ospitalitatea inedită face ca orice vizitator să se simtă membru al acestei familii. Nu în zadar „Fii oaspetele nostru” a devenit sloganul turistic al țării", notează Winerist.

Potrivit portalului winerist.com, clasamentul este completat de Italia, Australia, Franţa şi Elveţia.

Winerist.com este una dintre cele mai populare platforme online, specializată în turismul vitivinicol şi cel gastronomic. 

loading...

Lasă un comentariu