Reprezentanţii echipelor din Moldova, calificate în cupele europene, bucuroşi de tragerea la sorţi

Embed:

Reprezentanţii formaţiilor Sheriff, Dacia, Zimbru şi Milsami au dat primele comentarii după ce şi-au aflat adversarii din Europa. Jucătorii şi conducerea celor patru echipe care vor reprezenta Moldova în cupele europene au declarat la unison că au avut noroc la tragerea la sorţi.

Jucătorii campioanei Sheriff sunt de părere că Ulisses, echipă cu care vor juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, este un adversar foarte slab.

"Despre adversar nu ştiu prea multe lucruri, dar cred că nu este de nivel înalt şi putem trece de ei uşor", a declarat jucătorul Sheriff Alexandru Dedov.

Vicepreşedintele Milsami, Petru Jardan, prezent la Nyon în timpul tragerii la sorţi, este mulţumit de faptul că echipa sa a evitat întâlnirea cu Twente.

"Cred că este cel mai uşor din ceea ce a fost, din eventualele cinci echipe care puteau nimeri cu Milsami. Din aceste două echipe Torpedo şi Aktobe aş da preferinţă pentru Torpedo Kutaisi pentru că sunt mai puternici", a spus vicepreşedintele Milsami, Petru Jardan.

Şi reprezentanţii celorlalte două echipe calificate în Liga Europei consideră că au avut noroc la tragerea la sorţi.

"Din şase echipe care au fost în urna noastră, acesta nu este cel mai rău rezultat la care ne-am aşteptat. Va fi foarte neplăcut dacă Zimbru va fi eliminată", a precizat directorul general Zimbru, Igor Oprea.

"Vreau să trecem de primul tur de calificare şi de al doilea şi să ne vedem în grupe unde să avem o evoluţie foarte bună. Sunt mai mult ca niciodată convinsă în echipa noastră. Jucătorii sunt destul de stabili, avem şi noi jucători din părţile balcanice", a menţionat preşedintele Dacia, Zinaida Jioară.

Sezonul trecut, toate echipele moldoveneşti au fost eliminate chiar la debutul în cupele europene.

Pe aceeaşi temă