Reprezentanţii Băncii Mondiale SALUTĂ PROGRESELE Guvernului. Declaraţiile lui Cyril Muller

Embed:

Reprezentanţii Băncii Mondiale salută progresele înregistrate de Guvern în sectorul financiar și fiscal, din ultima perioadă.

Declaraţiile au fost făcute de către vicepreședintele Regional al instituției pentru Europa și Asia Centrală, Cyril Muller, care se află într-o vizită oficială la Chişinău. 

Funcționarul a declarat că Banca Mondială este gata să depună toate eforturile pentru a debursa cele 45 de milioane de dolari pentru suportul bugetar al ţării noastre.

Oficialul a mai declarat că Moldova are potențialul necesar pentru a asigura bunăstare cetăţenilor și a combate sărăcia. Cyril Muller a mai declarat că Banca Mondială îşi asumă toate angajamentele pentru a susține o economie curată în ţara noastră și pentru a spori eficiența serviciilor publice.

Delegația Băncii Mondiale s-a întâlnit cu premierul Pavel Filip şi alţi membri ai Guvernului, reprezentanţi ai mediului de afaceri, societății civile, precum și parteneri de dezvoltare.

După aderarea țării noastre la Grupul Băncii Mondiale, în 1992, în Moldova au fost implementate peste 60 de proiecte în valoare totală de peste un miliard de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu