Reportaj EXCLUSIV Canal3 filmat în timpul mitigurilor din Istanbul (VIDEO)

La o săptămână de la tentativa de lovitură de stat din Turcia, majoritatea locuitorilor oraşelor Istanbul şi Ankara continuă să iasă în stradă, pentru a-şi arăta sprijinul faţă de actuala conducere.

Înarmaţi cu pancarte şi drapele, oamenii se adună în fiecare seară la mitinguri, în locurile simbolice din cele două oraşe. Urmăriţi un reportaj special realizat de corespondentul Canal3, Crina Balea, care s-a aflat timp de câteva zile în mijlocul evenimentelor din Istanbul.

De şapte zile, aceste imagini reflectă realitatea în care trăiesc atât locuitorii Istanbulului, cât şi turiştii străini care au ales acest oraş ca destinaţie de vacanţă. Fumigenele sunt la ordinea zilei, fiind împărţite manifestanţilor care se grăbesc să le aprindă. Femei, bărbaţi şi copii – nimeni nu pleacă acasă înainte de zorii zilei.

Miercuri noaptea alături de manifestanţi, în piaţă, au venit mai mulţi politicieni şi înalţi funcţionari. Unul dintre ei este Egemen Bagiş, fostul ministru turc al Afacerilor Europene, în prezent consilierul principal al preşedintelui Erdogan pe probleme de politică externă.

Excelenţa Sa a acceptat să ofere, în exclusivitate, un interviu pentru Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu