Replici tăioase în Parlament. Vladimir Voronin l-a felicitat în derâdere pe noul vicepreşedinte al legislativului Iurie Leancă

Embed:

Replici acide în Parlament. Vladimir Voronin l-a felicitat în derâdere pe noul vicepreşedinte al legislativului Iurie Leancă, dar i-a sugerat că locul său e alături de Vlad Filat, nu în prezidium.

În replică, Iurie Leancă i-a amintit liderului comunist că, înainte să ajungă preşedinte de ţară era sărac, iar când a plecat din funcţie era putred de bogat. 

"Eu vreau să-l felicit pe Leancă cu marele post de vicespeaker. Şi cu acele 11 miliarde la care el a contribuit să fie furate la Banca de Economii. Şi locul lui nu e acolo lângă dumneavoastră, domnul Candu, locul lui e acolo unde e Filat astăzi.", a comunicat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

"Eu vreau să-i mulţumesc tovarăşului Voronin pentru atenţia permanentă pe care mi-o acordă mie din 2009, încoace. Eu în 2009 am venit cu anumite proprietăţi, şi în 2014, din postul de prim-ministru tot cu acelea am plecat. Iată dumneavoastră aţi venit cu un moscvici în 2001, dar aţi plecat cu parcuri de maşini, cu case, cu copii care cheltuiau milioane de dolari.", a declarat vicepreşedintele Parlamentului, Iurie Leancă.

Iurie Leancă a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului în data de 2 iunie, la propunerea șefului legislativului Andrian Candu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu