REPLICI TĂIOASE în Parlament! Guţu îi sugerează lui Reidman să dea citate "în calitate de evreu", dar este numită fascistă (VIDEO)

Embed:

Nervii s-au încins în Legislativul de la Chişinău în timpul dezbaterilor pe margine unei legi despre medicamente. Atât i-a trebuit comunistului Oleg Reidman să fie acuzat de liberal-reformatoarea Ana Guţu să ar avea în posesie firme farmaceutice!

"În nonşalanţa sa, Ana Guţu este gata să mă acuze de utilizarea sângelui de prunci creştini. Dacă cineva posedă sau participă în afacerile farmaceutice mai trebuie demonstrat. Bârfa aceasta circulă de mult, precum şi faptul că fiica mea este prostituată. Însă în cercuri restrânse se ştie că nu am fiica, dar am doi feciori", a spus Oleg Reidman.  

Deputatul PCRM a mai spus că se bucură pentru Ana Guţu că are perle de la Mihai Ghimpu pentru a le gaja ca să-şi cumpere medicamente, iar aceasta i-a sugerat să aibă grijă de bijuteriile soţiei sale.  

"Eu nu ştiu ce are veninul domnului Reidman, care a dus în nişte mituri pe care nici eu nu le cunosc. Domnule Reidman, Dvs. în calitate de evreu şi respectuos vizavi de religia ebraică ar trebuie să faceţi nişte citate din Tora, dar să nu scuipaţi venin de la tribuna Parlamentului. Vă lipseşte educaţia religioasă iudaică", a venit replica Anei Guţu. Tora este scriptura sfântă a evreilor şi conţine primele cinci părţi din Biblie.  

Legislatorul comunist Sergiu Stati i-a sărit în apărarea colegului de fracţiune: "Am observat că a sărit din bălămăli doamna Guţu. A făcut un atac direct la persoană şi a insultat colegul nostru de fracţiune, a dat dovadă de xenofobie şi fascism vădit. Fracţiunea noastră cere să fie expulzată nu doar din Parlament, dar şi din ţară şi trimisă la Bucureşti pentru corigenţă".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu